Lov

Blue Wildebeest - Pakůň žíhaný (Connochaetes taurinus)

Pakoňě žíhané jsou velké africké přežvýkavce s robustními rohy. Rohy jsou dlouhé, aniž by hřbety a rohy mužů jsou tlustší s výskytem šéfa. Pakoně mají krátkou srst, a její barva přechází od břidlicově šedé až po tmavě hnědou, srst mají samci tmavší než samice.

Hmotnost: 118 až 270 kg

Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest Blue Wildebeest