Lov
Lov se koná na severu Namibie, na farmě Askevold, Nganrangombe Conservancy, farma Gauss a Simondeum. Veškerý lov na našich farmách se provádí v souladu s profesionální loveckou etikou a závisí na dostatečném dostupnosti požadované zvěře.

Greater Kudu - Kudu velký (Tragelaphus strepsiceros)

Greater Kudu
Kudu velký je jedna z nejvyšších antilop, s výškou v kohoutku od 100 cm do 150 cm. Kudu velký má z antilop jedny z nejdelších rohů, průměrná délka činí 120 cm. Zbarvení Kudu velkého se pohybuje od načervenalé hnědé až modrošedé, nejtmavěji zbarvení jedinci se nacházejí v jižních populací.

Gemsbok - Oryx (Oryx gazella)

Gemsbok (Oryx)
Oryx je velká antilopa s velmi silným, svalnatým krkem. Oryx gazella je největší z Oryx druhu. Oryx je 115 až 125 cm vysoký v kohoutku a celková délka těla je mezi 180 a 195 cm. Samice váží od 180 do 225 kg, samci jsou o něco větší, o hmotnosti mezi 180 a 240 kg. Mají lehce zakřivené, prstencové rohy v rozmezí délky od 60 do 150 cm.

Springbok - Antilopa skákavá (Antidorcas marsupialis)

Springbok
Springbok má typicky bílou masku s tmavými pruhy z úst do očí, červenohnědou srst, který se změní na tmavší odstíny až na bílou jež má na spodní třetině svého těla a bílý obřitek. Vysoká je přibližně 80 cm a obě pohlaví mají také černé, zakřivené, rohy ve tvaru lyry. Větší samci mohou mít rohy 36-48cm na délku.

Eland - Antilopa Losí (Taurotragus oryx)

Eland
Samci Antilopy losí jsou mnohem větší než samice, váží 400-1000 kg samice cca 300-600 kg. Srst je jednotné plavé barvy s občasnými vertikálním bílými proužky na horních částech. Lalok visí z krku a šíje je výsledkem adaptace pro tepelné hospodaření těla.

Warthog - Prase bradavicnaté (Phacochoerus africanus)

Warthog
Prase bradavičnaté běžně váží 50 až 150 kg, se samice je 15 až 20 procent lehčí. Hlava a délka těla je 90 - 150cm. Výška v kohoutku se pohybuje v rozmezí od 60 do 85 cm. Prase bradavičnaté má velké horní kly, které jsou 25 až 35 cm dlouhé u samců a 15 až 25 cm dlouhé u samic.

Burchell's zebra - Zebra Burchelova (Equus burchellii)

Burchell's zebra
Samci a samice zebry jsou velmi podobného vzhledu. Kohoutková výška je asi 1,4 m. Samci mají obvykle silnější krky než samice. Tento druh zebry lze odlišit od horských zeber tím že má "stínové pruhy" na zadní straně pánevních končetin a nemá lalok na krku.

Mountain Zebra (Hartmann) - Zebra Horská (Equus zebra hartmannae)

Mountain Zebra (Hartmann)
Dospělá zebra horská má délku těla 210 až 260 cm a délku ocasu 40 až 55 cm. Kohoutková výška se pohybuje v rozmezí od 116 do 150 cm. Hřebci 7 let a starší mají průměrnou hmotnost 343 kg. Nejlepším rozlišovacím znakem je přítomnost laloku, nebo záhybu kůže, visící z hrdla.

Blue Wildebeest - Pakůň žíhaný (Connochaetes taurinus)

Blue Wildebeest
Pakoňě žíhané jsou velké africké přežvýkavce s robustními rohy. Rohy jsou dlouhé, aniž by hřbety a rohy mužů jsou tlustší s výskytem šéfa. Pakoně mají krátkou srst, a její barva přechází od břidlicově šedé až po tmavě hnědou, srst mají samci tmavší než samice.

Black Wildebeest - Pakůň běloocasý (Connochaetes gnou)

Black Wildebeest
Běloocasí pakoně jsou tmavě hnědé až černé barvy, samci mohou být tmavší barvy než samice. Obě pohlaví mají světlejší barvu srsti v létě. Ježaté hříva je krémová až bílé barvy a černá na špičkách. Samci jsou vysocí 111 až 121 cm a mohou mít až 2 m na délku, samice jsou o něco menší.

Blesbok - Buvolec pestrý (Damaliscus pygargus)

Blesbok
Buvolci mají výrazný barevný vzor, kde je poměrně tmavá hřbetní srst ostře kontrastuje s vysokými bílými punčochami a hýžděmi. Obě pohlaví mají velké a zakřivené rohy Jejich krátký ocas je s černou srstí. Hlava a tělo délka se pohybuje od 140 do 160 cm, délka ocasu od 30 do 45 cm.

Impala (Aepyceros melampus)

Impala
Impala are sexually dimorphic. In this species only the males have S shaped horns that are 45 to 91.7 cm long. These horns are heavily ridged, thin, and the tips lie far apart. Both sexes are similarly colored with red-brown hair which pales on the sides.

Hartebeest (Aepyceros melampus)

Hartebeest
The hartebeest is a large ungulate ranging from 1.5 m to 2.45 m in length. Its tail is 300 to 700 mm and shoulder height is 1.1 to 1.5 m. It is characterized by a steeply sloping back, long legs, large glands below the eyes, a tufted tail, and a long, narrow rostrum.

Giraffe - Žirafa rotschildova (Giraffa camelopardalis)

Giraffe
Žirafa rotschildova je nejvyšší savec na světě. Samci žirafy mohou mít výšku až 5,7 m od země, s krkem dlouhým až 2,4 m. Samice žirafy jsou 0,7-1metr kratší než samci. Býci váží až 1,930 kg, zatímco kráva může vážit až 1180 kg. Při narození, žirafy jsou telata až 2 m vysoká a váží 50 až 55 kg.

Waterbuck - Voduška velká (Kobus ellipsiprymnus)

Waterbuck
Vodušky mají dlouhé těla a krky, ale krátké nohy. Srst je hrubá s hřívou na krku. Délka těla se pohybuje od 177 - 235 cm a výška v kohoutku od 120 - 136 cm. Pouze samci Vodušky mají rohy, které jsou zaoblené dopředu a mají délku od 55 - 99 cm.

Steenbok - Antilopa travní (Raphicerus campestris)

Steenbok
Steenbuck je malá antilopa. Délka hlavy a těla se pohybuje v rozmezí 70 - 95 cm. Výška v kohoutku je od 45 - 60 cm. Ocas je velmi krátký, s celkovou délkou v rozmezí od 4 - 6 cm. Rohy jsou pouze u samců; a mají výšku od 9- 19 cm a jsou ve vertikální orientaci.

Bush Duiker - Chocholatka schovávaná (Sylvicapra grimmia)

Bush Duiker
Průměrná hmotnost je kolem 18 kg, zbarvení a velikost se muže lišit v závislosti na zeměpisné poloze výskytu Chocholatek. Samice obvykle váží 2-4 kg více než samci v daném regionu. V průměru jsou 60 cm vysoké v kohoutku a délka těla je kolem 100 cm na délku.

Damara Dik-dik - Dik dik (Madoqua kirkii)

Bush Duiker
Rozměry dospělého dikdik jsou následující: délka těla je 52-67 cm, délka ocasu je 35 až 55 mm a výška měřená v kohoutku je 30-41 cm. Jeho zbarvení je žlutavě šedá až červenohnědé na jeho zádech a šedavě až bílé na jeho břiše. Rohy jsou pouze u samců; jsou prstencové a vrubované na základně. Mohou být ukryty pod chomáč chlupů na čele zvířete.
Hmotnost: 3 až 6 kg; avg. 4,50 kg

Baboon - Pavián (Papio hamadryas)

Bush Duiker
Dospělí samci váží kolem 21,5 kg a samice kolem 9,4 kg. Srst samců je v podstatě šedavě hnědé barvy, na zádech tmavší. Chlupy na lících jsou lehčí a utvářejí "vousy", které mohou být výrazné, huňaté se stříbrnou hřívou. Samičky jsou olivově hnědé barvy.
Hmotnost: 9.20 až 21.50 kg

Black-backed Jackal - Šakal čabrakový (Canis mesomelas)

Bush Duiker
Hlavní charakteristikou šakala, což mu dává jeho jméno, jsou černé chlupy od zadní části krku k ocasu. Hrudník je bílý, a pesíky jsou bílé až rezavě bílé, zatímco zbytek těla se pohybuje v rozmezí od červenohnědé k zázvorové. Dospělí šakali měří asi 38 cm v kohoutku a jsou téměř metr dlouzí.
Hmotnost: 5 až 10 kg